Skupina LPKF > O LPKF > Naše LPKF Vrednote

Menu
Nahajate se tu: Skupina LPKF > O LPKF > Naše LPKF Vrednote

Naše LPKF Vrednote

"Success is teamwork"


1. Vse svoje aktivnosti usmerjamo v uspeh naših kupcev.

Stremimo k ustvarjanju dodane vrednosti za naše kupce. Z inovativnimi tehnološkimi rešitvami prispevamo k njihovi konkurenčni prednosti in stroškovni učinkovitosti.

2. Usmerjeni smo v dolgoročno in stabilno rast.

Dolgoročna krepitev družbe je v interesu naših kupcev, poslovnih partnerjev, zaposlenih in lastnikov. Posebno pozornost namenjamo inovativnosti ter krepitvi finančne stabilnosti in donosnosti poslovanja.

3. Osredotočeni smo na vodilno tehnološko vlogo v panogi.

LPKF je visokotehnološka skupina podjetij. Usmerjeni smo k neprestanim tehnološkim izboljšavam za doseganje vodilnega položaja na trgu. Razvijamo proizvode in aktivnosti, s katerimi ciljamo na vodilne pozicije na trgu.

4. Delujemo globalno in v partnerskih odnosih.

S partnerskim pristopom in poštenostjo naših dejanj gradimo odnose s kupci, dobavitelji, distributerji, kot tudi medsebojne osebne in delovne odnose med zaposlenimi. Razumemo raznolikosti kultur ter v ospredje postavljamo skupne interese pred interesi posameznika.

5. Dobavljamo kakovostne proizvode in storitve.

Visoka kakovost naših proizvodov in storitev je pogoj za zadovoljnega kupca. Vsak zaposleni je odgovoren za kakovost. LPKF neprestano razvija kompetence zaposlenih za doseganje zahtevane ravni kakovosti.

6. Prispevamo svoj delež k varovanju okolja.

Z razvojem laserskih tehnologij aktivno prispevamo k zmanjševanju odpadkov. Razvijamo okolju prijazne proizvode in tehnološke procese.

7. Skrbimo za zdravje in dobro počutje zaposlenih.

Zdravje in dobro počutje na delovnem mestu sta osnovna pogoja za uspešno delo. Posebno pozornost namenjamo zagotavljanju varnih in zdravih delovnih razmer. Sistematično prepoznavamo in preprečujemo tveganja za poškodbe in zdravstvene okvare.

8. Stremimo k nenehnemu izboljševanju.

Nikoli nismo zadovoljni s povprečjem. Naše proizvode in procese neprestano izboljšujemo. Odprti smo za inovacije in neprestano učenje.

9. Smo družbeno odgovorni.

Odgovorni smo do naših kupcev, zaposlenih, poslovnih partnerjev, lastnikov družbe in do širše skupnosti. Dosledno spoštujemo veljavno zakonodajo in etična načela, v skladu z internim Pravilnikom o varovanju zakonitosti poslovanja.
Naše LPKF Vrednote
Prenesi PDF

Želite več informacij?


LPKF Laser & Electronics d.o.o.
 
Polica 33
SI-4202 Naklo
Slovenija
 
Tel.:
+386 592 088-00
Faks:
+386 592 088-20
E-Mail:
Kontaktni obrazec


Povezave
LPKF WeldingQuipment
LPKF SolarQuipment
LaserMicronics
ZelFlex Stretching Frames

Distributerji
Evropa
Amerika
Azija
Afrika
Avstralija
English
Deutsch
Español
Français
Русский
日本語
中文
LinkedIn 
Facebook 
Twitter 
YouTube 
Podpora strankam
Prijava v portal za podporo strankam
(v angleščini)
<