Proizvodi > SMT laserska tehnologija za izdelavo šablon > StencilLaser P 6060

Menu

LPKF StencilLaser P 6060

Laserski izrez SMT šablon z najnižjim investicijskim stroškom.

Nahajate se tu: Proizvodi > SMT laserska tehnologija za izdelavo šablon > StencilLaser P 6060
LPKF StencilLaser P 6060 izrezuje šablone že s pritiskom na gumb. Je najsodobnejši sistem za izdelavo SMT šablon za nanos spajkalne paste. Njegova zasnova združuje enostavno uporabo in varčevanje s prostorom. Zaradi visoke hitrosti izrezovanja in izjemno nizkih stroškov delovanja, LPKF StencilLaser P 6060 zaseda prvo mesto na lestvici cenovno ugodnih rešitev na trenutnem tržišču. Ta laserski sistem omogoča izrez tako uokvirjenih kot neuokvirjenih šablon – brez spremembe nastavitev.


Lahek mehanizem premikanja omogoča izjemno natančno pomikanje, pri tem pa dosega hitrosti, ki so najvišje v tem razredu. LPKF StencilLaser P 6060 uporablja najmodernejši vlakenski laserski sistem s posebno optiko ter dinamično vodenim laserskim žarkom. Zaradi teh lastnosti P 6060 zagotavlja čisti rez, ki dosega ter presega vse standarde v industriji.

Enostavna uporaba

Visokokakovostne šablone zdaj lahko izdelamo v le nekaj enostavnih korakih: iz knjižnice izberemo ustrezen okvir, vstavimo šablono, izberemo podatke za izrez in pritisnemo gumb za začetek – vse to s preko le enega enostavnega zaslona.

Velika prilagodljivost

Programska oprema LPKF CircuitCAM shrani uporabljene oblikovne predloge ter oblikovna pravila, kar omogoča enostavno celostno spreminjanje oblik in velikosti odprtin. Vsaka po meri narejena predloga se shrani, da jo po potrebi kadarkoli enostavno ponovno uporabimo.

Nizki stroški obratovanja (TCO)

»Long-Life« vlakenska laserska tehnologija odpravlja potrebo po rednem menjavanju dragih žarnic, ki so jih uporabljali laserji v preteklosti. Celoten sistem skupno porabi manj kot 1,500 VA energije, kar še znišuje vaš mesečni račun za elektriko.

Plug & Play

LPKF StencilLaser P 6060 je LPKF-ov vstopni model za laserski izrez šabon, ki zahteva kratke pripravljalne čase, ne potrebuje vodnega hlajenja in visoke omrežne moči. Sistem je hitro in enostavno pripravljen za uporabo: priključimo ga na napetost 115 V ali 230 V, izvedemo pripravo na prvo uporabo in že lahko začnemo z izdelovanjem šablon. Ker zavzema le 2 m2 površine, je primeren tudi za uporabo v majhnih prostorih.
Prospekt LPKF StencilLaser P 6060 (v angleščini)
Prenesi PDF

Želite več informacij?Povezave
LPKF WeldingQuipment
LPKF SolarQuipment
LaserMicronics
ZelFlex Stretching Frames

Distributerji
Evropa
Amerika
Azija
Afrika
Avstralija
English
Deutsch
Español
Français
Русский
日本語
中文
LinkedIn 
Facebook 
Twitter 
YouTube 
Podpora strankam
Prijava v portal za podporo strankam
(v angleščini)
<