Proizvodi > Hitro izdelovanje prototipnih tiskanih vezij > Kaj je LPKF Rapid Prototyping? > Kaj je LPKF Rapid Prototyping?

Menu
Rapid PCB Prototyping

Kaj je LPKF Rapid Prototyping?

Nahajate se tu: Proizvodi > Hitro izdelovanje prototipnih tiskanih vezij > Kaj je LPKF Rapid Prototyping? > Kaj je LPKF Rapid Prototyping?
V fazi razvoja je ključnega pomena hitra in prilagodljiva izdelava prototipa. Razvijalcu omogoča testiranje različnih idej ter enostavno in hitro izvedbo sprememb. Z metodo LPKF Rapid Prototyping lahko vsako idejo spremenimo v vzorčno tiskano vezje, ki je v končni fazi uporabljeno pri proizvodnji novega proizvoda.

CAD program generira specifične izhodne podatke za izdelavo prototipa vezja. Po izbiri materiala za tiskano vezje sledi njegova izdelava. Glede na zahteve, se material obdela z rezkalnikom tiskanih vezij ali laserskim sistemom. Za strukturiranje materiala se uporablja rezkalnik tiskanih vezij, za posebno natančne strukture in VF aplikacije pa laserski sistem.

Izdelano vezje, eno- ali dvoslojno, preizkusimo in testiramo. Če so potrebne spremembe ali so zaznane napake, je podatke o vezju mogoče hitro spremeniti. Na ta način je izdelava novega prototipa hitra in enostavna ter poteka brez uporabe kemikalij. Na ta način tudi vsi vaši podatki vedno ostanejo znotraj podjetja.

Vzorec omogoča hiter napredek pri razvoju projekta. Uporaba Rapid Prototyping metode dopušča tudi izdelavo manjših serij. S preostalimi koraki procesa in-house Rapid Prototyping je mogoče hitro izdelati delujoče tiskano vezje.
Želite več informacij

Produktni katalog (v angleščini)

Poglej na spletu
Prenesi PDF


Povezave
LPKF WeldingQuipment
LPKF SolarQuipment
LaserMicronics
ZelFlex Stretching Frames

Distributerji
Evropa
Amerika
Azija
Afrika
Avstralija
English
Deutsch
Español
Français
Русский
日本語
中文
LinkedIn 
Facebook 
Twitter 
YouTube 
Podpora strankam
Prijava v portal za podporo strankam
(v angleščini)
<