Proizvodi > Hitro izdelovanje prototipnih tiskanih vezij > Večslojnost > MultiPress S

Menu
LPKF MultiPress S

LPKF MultiPress S

Namizna hidravlična preša za večslojna tiskana vezja

Nahajate se tu: Proizvodi > Hitro izdelovanje prototipnih tiskanih vezij > Večslojnost > MultiPress S
 
Pregled
LPKF MultiPress S je namizna večslojna preša, idealna za izdelavo večslojni tiskanih vezij v laboratoriju ali prototipni delavnici. Poleg RF materialov je sistem idealen tudi za običajne, kombinirane (rigid-flexible) in fleksibilne materiale. MultiPress S zagotavlja konstantno in zanesljivo kontrolo pritiska.

Devet različnih grelnih, stiskalnih in hladilnih profilov je možno programirati s pomočjo MultiPress S mikroprocesorskega sistema, ki dovoljuje popoln nadzor procesov od začetka do konca.

V kombinaciji s koordinatnimi rezkalniki LPKF ProtoMat in sistemi za pokovinjanje je LPKF MultiPress S ključen člen proizvodnje zahtevnih prototipnih večslojnih tiskanih vezij v razmerju časa ki bi ga porabili pri zunanjih izdelovalcih in pri popolni zaščiti vseh podatkov.

Izdelajte večslojni prototip v treh enostavnih korakih: rezkanje, stiskanje, pokovinjanje


LPKF ponuja osnovni set orodij za popoln razvoj popolnoma funkcionalnega elektronskega prototipa, vključno z močno tehnologijo za razvoj zahtevnih večslojnih prototipnih tiskanih vezij. Večslojna vezja se naredijo v treh enostavnih korakih:


  1. Rezkanje: rezkalnik tiskanih vezij LPKF ProtoMat uporabi enake podatke kot zunanji izdelovalci vezij. LPKF ProtoMat vsebuje tudi take prednosti kot so avtomatska menjava orodij in prepoznava izhodišč s pomočjo kamere, ki zagotavljajo natančno poravnavo vseh plasti vezja.
  2. Stiskanje: Po izdelavi posameznih plasti, vse skupaj previdno zložimo v sendvič in skupaj z tankim izolacijskim in lepljivim materialom vstavimo v LPKF MultiPress S. Hidravlična LPKF MultiPress vsebuje mnogo pred programiranih profilov in je prosto programibilna za vse posebne zahteve spajanja.
  3. Pokovinjanje: Po stiskanju, izvrtamo skoznje luknje z rezkalnikom LPKF ProtoMat in te luknje pokovinimo. Prevodnost zlahka dosežemo z uporabo LPKF ProConduct  sistema. Ta metoda uporablja posebej razvito polimerno prevodno pasto za hitro prevezavo v brezkemijskem postopku.

Prospekt MultiPress S (v angleščini)
Prenesi PDF

Multilayer tehnologija za laboratorije (v angleščini)

Prenesi PDF

Želite več informacij?

Produktni katalog (v angleščini)

Poglej na spletu
Prenesi PDF


Povezave
LPKF WeldingQuipment
LPKF SolarQuipment
LaserMicronics
ZelFlex Stretching Frames

Distributerji
Evropa
Amerika
Azija
Afrika
Avstralija
English
Deutsch
Español
Français
Русский
日本語
中文
LinkedIn 
Facebook 
Twitter 
YouTube 
Podpora strankam
Prijava v portal za podporo strankam
(v angleščini)
<