Proizvodi > Hitro izdelovanje prototipnih tiskanih vezij > Opremljanje SMD > Spajkanje > ProtoFlow S

Menu
Spajkanje SMD z LPKF ProtoFlowom

LPKF ProtoFlow S

Spajkanje SMD z LPKF ProtoFlowom

Nahajate se tu: Proizvodi > Hitro izdelovanje prototipnih tiskanih vezij > Opremljanje SMD > Spajkanje > ProtoFlow S
Peč LPKF ProtoFlow S je pretaljevalna peč na vroči zrak in pretaljuje tudi pasto brez svinca (lead free). Odlikujejo jo številne prednosti, zaradi katerih se razlikuje od prejšnjih modelov. Ponaša se z nekaj novimi značilnostmi, vključno s paketom programske opreme za osebni računalnik. Sestavljajo jo mikroprocesor z nadzorovanim delovanjem in štirje temperaturni senzorji. Senzorji in mikroprocesor skupaj uravnavajo enakomerno porazdelitev toplote nad tiskanimi vezji, katerih največja velikost je lahko 228 x 305 mm.

Številne uporabniško nastavljive faze, ki nastopijo med stopnjo predgretja in končno fazo pretaljevanja, omogočajo LPKF ProtoFlowu S obdelovanje vseh pretaljevalnih profilov z maksimalno temperaturo 320° C. Temperaturni profil, ki ga merijo štiri nameščeni senzorji, je stalno prikazan na zaslonu v realnem času.

Proces pretaljevanja lahko opazujemo skozi stekleno okno, ki upravljavcu omogoča optimizacijo procesnih parametrov. Peč je primerna za izdelavo prototipnih izdelkov, raziskave v tehnologiji ali predprodukcijske teste. Napravo odlikujeta visoka tehnologija in enostavnost uporabe. LPKF ProtoFlow S je pretaljevalna peč s številnimi predprogramskimi profili, ki jih zlahka upravljamo z zaslonom LCD in 4-smerno tipko.

Paket intuitivne programske opreme vam omogoča enostavno spreminjanje, upravljanje in shranjevanje procesnih parametrov na osebnem računalniku. Dopolnjujejo ga uporabniku prijazne možnosti nadzorovanja sistema.

LPKF ProtoFlow S/N2 z opcijo za inertni plin

Zunanji priklop v povezavi z digitalnim merilcem pretoka inertnega plina je na azpolago v verziji pretaljevalne peči LPKF ProtoFlow S/N2. Uporaba dušika močno zniža oksiacijo pri spajkanju in zagotovi zaneslivejše in lepše spoje.

Snemalnik profilov

LPKF ProtoFlow S and ProtoFlow S/N2 lahko dodatno opremimo z merilnikom dejanske temperature vezja in/ali komponent. Merjenje temperature poteka preko 4 gibkih tip K senzorjev, ji se poljubno namestijo na vezje, prikaz temperature pa je na zaslonu peči in/ali na osebnem računalniku. Opcija je lahko dodana tudi kasneje.
Prospekt LPKF ProtoFlow S (v angleščini)
Prenesi PDF

Produktni katalog (v angleščini)

Poglej na spletu
Prenesi PDF

Želite več informacij?Povezave
LPKF WeldingQuipment
LPKF SolarQuipment
LaserMicronics
ZelFlex Stretching Frames

Distributerji
Evropa
Amerika
Azija
Afrika
Avstralija
English
Deutsch
Español
Français
Русский
日本語
中文
LinkedIn 
Facebook 
Twitter 
YouTube 
Podpora strankam
Prijava v portal za podporo strankam
(v angleščini)
<