Aplikacije > Rapid PCB Prototyping > VF in mikrovalovna vezja

Menu
Nahajate se tu: Aplikacije > Rapid PCB Prototyping > VF in mikrovalovna vezja

VF- in mikrovalovna vezja

HF Mixer
Koordinatni rezkalniki tiskanih vezij LPKF so pravšnji za izdelavo natančnih VF in mikrovalovnih vezij. Vezja so osnovana na substratih PTFE, kot je RT/duroid®.

Posebej razvita rezkalna orodja zagotavljajo izjemno natančnost in strme, ostre robove sten izolacijskih kanalov, prav tako pa omogočajo odstranitev minimalnega in nespremenljivega materiala na vseh standardnih VF- in mikrovalovnih substratih.

Čimprejšnje lansiranje izdelka in dovršen dizajn sta kritična faktorja, ki silita podjetja k razvoju VF- in mikrovalovnih vezij. Koordinatne rezkalnike LPKF odlikujejo hitra proizvodnja in prilagodljive rešitve pri izdelavi vezij, zato so postali zelo konkurenčni na področju izdelave vezij. Domača proizvodnja TIV je ustreznejša od najema zunanjega proizvajalca ali procesa jedkanja. Naše metode za izdelavo vezij pomagajo zaščititi vas in vaše izdelke brez uporabe nevarnih kemikalij.

Večino visokofrekvenčnih modelov je potrebno večkrat izboljšati. Domača proizvodnja prototipov, ki omogoča izdelavo vezij v le nekaj minutah, vam ponuja več časa za preoblikovanje in izboljševanje prototipov. Dolgo čakanje na jedkano vezje vas namreč prisili, da model za nekaj časa odložite in čakate na novo pošiljko vezij zunanjega proizvajalca. Zavlačevanje in stalno primanjkovanje časa pa posledično lahko ogrozi vaš projekt.

Primera VF vezij
Povezave
LPKF WeldingQuipment
LPKF SolarQuipment
LaserMicronics
ZelFlex Stretching Frames

Distributerji
Evropa
Amerika
Azija
Afrika
Avstralija
English
Deutsch
Español
Français
Русский
日本語
中文
LinkedIn 
Facebook 
Twitter 
YouTube 
Podpora strankam
Prijava v portal za podporo strankam
(v angleščini)
<