Varovanje podatkov

Menu
Nahajate se tu: Varovanje podatkov

Izjava o varovanju podatkov

LPKF ceni vaše zanimanje za naše izdelke in vaš obisk na tej spletni strani. Vaša zasebnost nam je pomembna in želimo, da se počutite udobno pri pregledovanju naših spletnih strani. Varovanje vaše zasebnosti pri obdelavi osebnih podatkov je pomembna skrb, ki smo ji namenili posebno pozornost znotraj naših poslovnih procesov. Osebne podatke, zbrane med obiskom naše spletne strani, obdelamo skladno z zakonskimi določbami države, v kateri se spletne strani vzdržujejo.  LPKF spletne strani lahko vsebujejo povezave do spletnih strani drugih ponudnikov, za katere ta izjava ne velja. LPKF spoštuje vašo zasebnost.

Zbiranje in posredovanje osebnih podatkov

Ko obiščete naše spletne strani, naš spletni strežnik samodejno shrani ime vašega ponudnika internetnih storitev, spletno stran, s katere ste nas obiskali, spletne strani, ki jih dejansko obiščete in datum ter dolžino vašega obiska. Dodatni osebni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate, na primer v okviru registracije, izpolnjevanja ankete, sodelovanja pri nagradnih igrah ali pri izvedbi spletnega naročila.

Uporaba in razkritje osebnih podatkov ter njihov namen

LPKF bo uporabil vaše osebne podatke izključno za namene tehnične administracije spletnih strani, stike s strankami in njihovo administracijo, ankete o izdelkih in za namene marketinga, in sicer le v kolikor je to v posameznem primeru potrebno. Vaše podatke bomo posredovali le državnim organom v primerih, kjer to določa zakon. Naši sodelavci, agencije in distributerji so zavezani k spoštovanju zaupnosti po Kodeksu ravnanja LPKF.

Svoboda izbire

Vaše podatke bi želeli uporabiti, da vas obveščamo o proizvodih in storitvah ter vas prosimo za mnenje. Vaše sodelovanje je popolnoma prostovoljno. V kolikor tega ne želite, nas o tem obvestite s kratkim sporočilom in uporabo vaših podatkov bomo blokirali. Več informacij najdete na vaši naši spletni strani.

Analiza spletne strani in piškotki

Ta spletna stran uporablja Google Analytics – storitev podjetja Google Inc. namenjeno analiziranju obiskanosti spletnih strani. Google Analytics uporablja piškotke – tekstovne datoteke shranjene na vašem računalniku, ki omogočajo analizo obiskanosti spletnih strani. Podatki o obiskanosti te spletne strani, ustvarjeni s tem piškotkom, so ponavadi preneseni na strežnik podjetja Google v ZDA, kjer so te informacije shranjene.

V primeru omogočenega zakrivanja IP naslovov na tej spletni strani, bo podjetje Google vnaprej skrajšalo ta IP naslov znotraj držav članic Evropske Unije ali v drugih državah izven EU, ki so podpisnice sporazuma. Le v izjemnih primerih bo poln IP naslov prenesen na Google-ov strežnik v ZDA.

Po naročilu administratorja te spletne strani, lahko podjetje Google uporablja pridobljene informacije za analiziranje uporabe te spletne strani ter za ustvarjanje poročil o aktivnostih na tej spletni strani. Prav tako lahko podjetje Google s pomočjo teh informacij administratorju spletne strani nudi določene storitve povezane z uporabo te spletne strani ter uporabo interneta.

Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da v vašem brskalniku nastavite prenehanje sprejemanja piškotkov. Opozarjamo vas, da taka nastavitev brskalnika lahko povzroči, da ne boste mogli več uporabljati vseh funkcij na naši spletni strani.

V primeru, da želite podjetju Google preprečiti zajemanje in obdelavo podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, lahko to storite tako, da prenesete in namestite Browser-Plugin na svoj računalnik.

Google Analytics koda, uporabljena na tej spletni strani, je bila razširjena tako, da omogoča IP maskiranje za zbiranje anonimnih IP naslovov.

Varnost

LPKF upotablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov pred naključno ali namerno manipulacijo, izgubo, uničenjem ali proti dostopu nepooblaščenim osebam. Naši varnostni postopki se glede na tehnološki razvoj izboljšujejo. Če imate vprašanja glede obdelave vaših osebnih podatkov, se lahko obrnete na našo odgovorno osebo za varstvo podatkov, ki je s svojo ekipo na voljo za razne informacije, predloge ali pritožbe.

Pravica do informacije

Na vašo zahtevo, vas bo LPKF ali za to pristojni predstavnik, v najkrajšem možnem času v pisni obliki obvestil, kateri vaši osebni podatki so pri nas shranjeni. Če ste že registrirani kot uporabnik, lahko svoje podatke pregledate, spremenite ali izbrišete. Če so kljub našim prizadevanjem za ažurnost podatkov shranjeni napačni podatki, jih bomo na vašo zahtevo popravili. Več informacij lahko najdete na posameznih lokalnih spletnih straneh.

Odgovorna oseba za varstvo podatkov

Kontakt
Kontakt


Povezave
LPKF WeldingQuipment
LPKF SolarQuipment
LaserMicronics
ZelFlex Stretching Frames

Distributerji
Evropa
Amerika
Azija
Afrika
Avstralija
English
Deutsch
Español
Français
Русский
日本語
中文
LinkedIn 
Facebook 
Twitter 
YouTube 
Podpora strankam
Prijava v portal za podporo strankam
(v angleščini)
<